Vacature: Student-Assistent INCLUDE

VACATURE STUDENT-ASSISTENT

Het Afrika-Studiecentrum Leiden (ASCL) is, voor het Kennisplatform Inclusive Development Policies (INCLUDE), op zoek naar een Student-assistent (0,4 fte) per 1 februari 2021.

De werkzaamheden:
•    Ondersteunende activiteiten bij de organisatie van evenementen
•    Ondersteunende activiteiten bij de inrichting van de nieuwe website
•    Ondersteunende activiteiten ten behoeve van de coördinator van INCLUDE, leden secretariaat INCLUDE en andere leden van het kennisplatform, zoals het plannen en notuleren van vergaderingen, regelen van afspraken, reizen en visumaanvragen, bijhouden van contacten database en website beheer

Uw profiel:
•    Ingeschreven als student Universiteit gedurende de looptijd van de
aanstelling (strikte vereiste)
•    Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
•    Kennis van Microsoft-computerprogramma’s (minimaal MS Word, MS Outlook)
•    Ervaring met website ontwerp en beheer is een pré
•    Plannen en organiseren, zelfstandig en in teamverband kunnen werken, proactief, initiatiefrijk, representatief, discreet, stressbestendig, klantvriendelijk

Onze faculteit/Instituut
Het ASCL is het enige multidisciplinaire academisch kennisinstituut in Nederland dat zich volledig wijdt aan de studie van Afrika. Het heeft een uitgebreide bibliotheek die open is voor het publiek. Het ASCL is een interfacultair instituut van Universiteit Leiden.
INCLUDE werd opgericht door het Ministerie van Buitenlandse Zaken in juni 2012. Het brengt onderzoekers van Afrikaanse landen en Nederland die werken met private sector, NGO's en overheden samen om informatie en ideeën uit te wisselen over hoe je betere banden krijgt tussen onderzoek en beleid met betrekking tot inclusieve ontwikkeling in Afrika. Het platform is een van de vijf kennisplatforms geïnitieerd door het Ministerie van Buitenlandse Zaken om bij te dragen aan kennis en effectief beleid in Nederland, andere donorlanden en ontwikkelingslanden.

Wij bieden:
Een afwisselende baan in een informele, wetenschappelijke omgeving.
Het salaris bedraagt, afhankelijk van fase opleiding, minimaal € 2.110,- en maximaal € 2.462,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling (student-assistent schaal). De aanstelling geldt voor 1 jaar, met een proefperiode van 2 maanden en mogelijkheid tot verlenging na 1 jaar.
Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, betaald ouderschapsverlof en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Alle informatie hierover kunt u nalezen op https://www.universiteitleiden.nl/werken-bij/sollicitatieprocedure-en-arbeidsvoorwaarden.

Diversiteit
De Universiteit Leiden hecht groot belang aan diversiteit en verwelkomt daarom graag sollicitaties van mensen die nu in haar instelling ondervertegenwoordigd zijn.

Informatie
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Manon Heuvels, Knowledge
Manager INCLUDE (m.c.h.heuvels@asc.leidenuniv.nl)

Solliciteren
Sollicitaties (motivatiebrief en cv) kunnen tot en met 20 november 2020 worden ingestuurd naar mw. Maaike Westra (m.a.westra@asc.leidenuniv.nl).

Date, time and location

20 November 2020